Pol Peiró
Pol Peiró

D'Un temps, d'un país

Voler viure una experiència a través del llapis i quatre papers era una idea que cada vegada agafava més significat entre tanta informació interessada. Viure l’experiència de la política a través del dibuix, i documentar de manera presencial tots aquells moments, personatges i llocs que sumats, ens donen una visió- sempre subjectiva- d’aquest petit fragment del temps, d’aquesta història nostra, d’aquesta etapa transcendent.

Sense cap més intenció inicial que la de passar-ho bé, i amb un cert grau d’improvisació que reconec d’entrada, inicio un recorregut personal  de seguiment de l’actualitat política de manera presencial, compartint frec a frec l’experiència del dibuix amb la feina dels fotògrafs acreditats dels diaris digitals, estatals i del país, en una mena d’imatge estranya de reporter no oficial i subjectiu que, amb  l’estratègia de l’intrús, aconsegueix fer-se un espai entre tanta institucionalitzat. Vull destacar que tots els dibuixos han estat realitzats del natural, de manera presencial, amb els seus respectius protagonistes al davant.

A mesura que avançaven els mesos i reunia cada cop més i més apunts, l’experiència em semblava prou interessant a nivell personal com per deixar-la envellir a la carpeta, així que vaig decidir estructurar-la, ordenar-la i fonamentar-la amb un contingut teòric per tal d’acabar de donar cos i solidesa a aquesta vivència que finalment ha esdevingut el meu Treball de Final de Grau.